Következő verseny

Szilveszter Rallye 2017.12.28-29.

Környezetvédelem

A HunGarian Baja szervező bizottsága, minden munkatársa és a GarZonE R.O.P. Kft. elkötelezett a környezet védelme érdekében. Minden rendezvényünkön a legmagasabb szintű Európai Unios környezetvédelmi előírások betartására törekszünk és óvjuk a természetet.

A különleges technológiákat megkövetelő szemét és veszélyes hulladék összegyűjtését, elszállítását, feldolgozását kizárólag szakosodott cégekkel végeztetjük.

A verseny egész útvonalát kizárólag a tulajdonosokkal, kezelőkkel előre leegyeztetett utakon jelöljük ki. Az útvonalról való 3-5 méternél nagyobb mértékű letéréseket minden esetben büntetjük. Ennek és az ellenőrző rendszerünknek köszönhetően az elmúlt években minden probléma nélkül bonyolítottuk le a rendezvényeinket. A 2009. évben a Balatoni Nemzeti Park szakmunkatársai monitoring vizsgálatot végeztek a HunGarian Baja versenyútvonalán. A vizsgálat eredményeként elkészített jegyzőkönyv szerint a 120 km hosszú nyomvonalon kijelölt véletlenszerű pontokon (24), a rendezvényt követően egy nappal, minden szemetet, hulladékot begyűjtöttünk, elszállítottunk és a nyomvonal közvetlen környezete sem szenvedett semmilyen környezeti kárt.

Támogatók

Képek

Videók

Facebook