Következő verseny

Raid of the Champions 2019.11.08-10.

Nyilatkozatok az első szervizparkból

Krzystof Holowczyc: Nem volt rossz a délelőtt. Öreg fickó vagyok, már hét éve nem vezettem terepraliautót. Túl sok ugrató van a szakaszokon, ráadásul nagyon kemény a talaj, ha homokosabb lenne, úgy a landolás teljesen más érzés lenne. Biztosan lehet gyorsabban is menni, de úgy döntöttem, nem vállalok kockázatot és a saját tempómban autózom, egyelőre ez elégnek bizonyult. A következő kör már valószínűleg már könnyebb lesz, mert tudod, hogy mire számíthatsz.

Yasir Seaidan: Az első szakasz nagyon nehéz volt, ugratós, kanyargós, szép, de nehéz… Ráadásul negyven kilométer után utolértem az előttem haladó autót, a Sentinellel gond volt, és nem jelzett. Vagy harminc kilométeren át mentem mögötte, csak az utolsó tízen tudtam a saját tempómat autózni. A második szakasz már jobban ment, ott nyomtam neki és így második is lettem. Azt gondolom azonban, hogy lehetünk még gyorsabbak és délután jobb időt fogok menni, hisz csak egy autó megy majd előttem, és nem lesz könnyű utolérni.

Yazeed Al Rajhi: Jól ment a nap első fele, egy defektet azért kaptunk, de majd a második körben megpróbáljuk ledolgozni a hátrányunkat. Szuper szakaszok vannak, bár elég sok az ugrató, emiatt nehezek a pályák, és sok meglepetést szereznek az árkok, gödrök is.

Michal Maluszynszki: A szakaszok nagyon kemények, de tetszenek. Először indulunk itt, a HunGarian Baján, és remek a környezet, a hangulat. A feleségemmel megyünk, ő a navigátorom, úgyhogy az egység megvan az autóban, majd meglátjuk, hogy sikerül a verseny.

Miroslav Zapletal: A mai első szakasz egész jól ment, nem könnyű, de hát tudjuk, a HunGarian Baja már csak ilyen. Itt ez a norma!

Támogatók